پنجشنبه ۰۸ آذر ۰۳

طرز تهيه ماكاروني

۳۳ بازديد

ماكاروني يكي از گونه هاي پاستا مي باشد كه همانطور كه مطمئنا مي دنيد اصالت آن متعلق به كشور ايتاليا مي باشد. ماكاروني از محبوبيت بالايي در ميان مردن جهان برخوردار است و به همين دليل يكي از پر مصرف ترين غذاها در كل دنيا مي باشد.

اين غذاي ساده و خوشمزه هم در كشور عزيزمان ايران هم طرفداران بسيار زيادي دارد ، البته نكته جالب در مورد ماكاروني در ميان ايرانيان اين است كه ته ديگ ماكاروني ( ته ديگ سيب زميني ) از خود ماكاروني داراي محبوبيت بيشتري است.

ماكاروني يكي از گونه هاي پاستا مي باشد كه همانطور كه مطمئنا مي دنيد اصالت آن متعلق به كشور ايتاليا مي باشد. ماكاروني از محبوبيت بالايي در ميان مردن جهان برخوردار است و به همين دليل يكي از پر مصرف ترين غذاها در كل دنيا مي باشد.

اين غذاي ساده و خوشمزه هم در كشور عزيزمان ايران هم طرفداران بسيار زيادي دارد ، البته نكته جالب در مورد ماكاروني در ميان ايرانيان اين است كه ته ديگ ماكاروني ( ته ديگ سيب زميني ) از خود ماكاروني داراي محبوبيت بيشتري است.

مواد لازم براي ماكاروني دمي ايراني

    • ماكاروني رشته اي خام 300 گرم
    • گوشت چرخ كرده 200 گرم
    • رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
    • پياز 1 عدد
    • پودر آويشن 1/2 قاشق چايخوري
    • زردچوبه، نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه ماكاروني

مرحله اول

ابتدا سويا را به مدت ۱۵ دقيقه خيس كنيد.

مرحله دوم

پياز را خرد كرده و داخل تابه با مقداري روغن سرخ كنيد. زردچوبه را اضافه كنيد. سويا را آبكش كرده و كاملا آب آن را بگيريد.

مرحله سوم

سويا را داخل تابه بريزيد و حدود ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا كمي سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد. مواد را آنقدر هم بزنيد تا رنگ گوشت كاملا عوض شده و بپزد.

مرحله چهارم

پاپريكا و آويشن را اضافه كرده و دوباره حدود ۵ دقيقه مواد را با هم تفت دهيد.

مرحله پنجم

در نهايت رب گوجه فرنگي، فلفل دلمه‌اي و قارچ خرد شده، پودر فلفل سياه و نمك را اضافه كرده و مواد را تفت دهيد تا مزه خامي رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمه‌اي نرم شود. براي پخت اين غذا مي‌توانيد از رب گوجه فرنگي خانگي هم استفاده كنيد تا عطر گوجه بيشتر در غذايتان احساس شود. مايه ماكاروني آماده است.

مرحله ششم

داخل قابلمه‌اي را از آب پر كنيد و مقداري نمك و روغن بريزيد سپس روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.

مرحله هفتم

پس از به جوش آمدن آب، ماكاروني‌ها را نصف كرده و به آب جوش اضافه كنيد. با چنگال كمي هم بزنيد تا رشته‌هاي ماكاروني به هم نچسبند.

مرحله هشتم

پس از ۶ دقيقه زماني كه ماكاروني‌ها نرم شدند آن‌ها را آبكش كرده و كنار بگذاريد تا آب اضافي‌شان خارج شود.

مرحله نهم

ته قابلمه مقداري روغن بريزيد و آن را با سيب زميني‌هاي حلقه شده بپوشانيد. مقداري ماكاروني روي سيب زميني‌ها بريزيد و روي آن مقداري از مايه بريزيد. چند لايه اين كار را تكرار كنيد تا مايه و ماكاروني تمام شود.

مرحله دهم

مقداري پودر آويشن روي ماكاروني بپاشيد و در قابلمه را بگذاريد. اجازه دهيد با حرارت كم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقيقه ماكاروني دم بكشد.

نكات كليدي:

۱. نكته مهم و كليدي اينه كه زماني كه داريد رشته هاي ماكاروني را مي جوشانيد، اجازه دهيد خوب بپزد. بعد آنها را آبكشي كرده و با مايه ماكاروني مخلوط كنيد. در زمان آبكشي ماكاروني را زياده از حد نجوشانيد تا خمير نشود و همچنين رشته هاي ماكاروني را با آب سرد كاملا بشوييد و از هم جدا كنيد ، در صورت تمايل براي خوشرنگ تر شدن ماكاروني 1 قاشق چايخوري زعفران دم كرده به مايه ماكاروني اضافه كنيد.

۲. هنگام درست كردن مايه ماكاروني، قبل از اينكه بگذاريد بپزد آنرا بچشيد تا اگر چاشني اي كم يا زياد بود بتوانيد به موقع به آن رسيدگي كنيد.

۳. بعد از اينكه ماكاروني پخت، آنرا از روي گاز برداشته و بگذاريد ۱۰ الي ۱۵ دقيقه بماند تا مايه خوب به خورد ماكاروني ها برود.

 

 

منبع: cookway

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.